Café Nybryggt

Klockan är strax över halv tre, och kylan är outhärdlig, när tre fikasugna flickor öppnar dörren till Café nybryggt, beläget precis vid ärkefiendes högkvarter Lärka ( de geer). Vart är de andra? Har de lyckats lämna den slutna säktliknande gruppen? Eller kommer de bara en smula sent.


Väl inne i den spanska atmosfären märks ingen kyla av, istället har flickorna krypit upp vid ett fönsterbord med kakor och annat gott.(mycket billiga godsaker) Plötsligt blåser det till och dörren öppnas av Alex som kliver in med sina nya brills ;P För honom blir det kaffe och nybakad lussebulle som får de andra att längta till julen. Nu är det inte långt kvar och den stora frågan är, blir det någon snö i år?


Tiden går och in kommer Aida som varit på utvecklingssamtal. Bara Sofie saknas nu? Vart är hon? Tappra försök att nå henne ger efter ett tag resultat. Hon är i goda händer hos sin mamma i deras nya butik.


Bara för att det var så billigt måste jag ge en tre i betyg, eller vad tycker ni?
// Sara


Brådis !!

Vill bara påminna våran gästbloggare Bella att uppdateringen från Lindahls fortfarande saknas. Fy skäms på dig. Glöm inte att lägga ett gott ord om den grillade chiabatan med kyckling och curryröran ;P


Det finaste någon kan få.

Jag sitter här, vad gör jag egentligen?

Jo, jag tänker på alla dessa caféer vi har besökt, alla minnen vi har skapat och alla vackra stunder ni har förgyllt min vardag med. Jag kan säga detta från botten av mitt hjärta, ni är bland de finaste personerna jag någonsin mött. Ni gör mitt liv till någonting speciellt, ni färgar min värld med alla de vackraste färgerna, ni gör den ibland så ljus att jag många gånger tvingas använda mina brills (..eller är det Aida som gör det?!) I vilket fall, Jag älskar er.






coffe house by george

Höstlov i detta underbara väder, det är måndag och cafeecheck sviker inte, trotts ledigheten!

Dagens fik som fick äran att smakas, undersökas och granskas var Coffe house By George i varuhuset Linden.
Läget som fiket har är väldigt centralt, man sitter i mitten av varuhuset och ser åt alla håll. Den ligger precis bredvid själva "gå gatan", transportsträckan igenom och mellan varuhusen.... Så där får fiket ett klart plus i kanten för att det är så tillgängligt. Dock kan det även vara en nackdel... Man kan inte sitta och ha sina populära "circle of trust"-samtal, eftersom det är to much people around.

smakupplevelsen var helt okey!! Jag tog en latte, som var medelstor och smakade helt klart gott! Jag tror de andra var också nöjda med sina val, eftersom inget lämnades kvar. Jag såg att de valde bland annat precis färska smoothies... och om jag minns rätt så påstods det att de var goda.

Utbudet var BRA! det fanns gott om saker att välja, dryckes väg vet jag att det säkert 15-20 drycker att välja på då ej inräknat alla läsksorter.

allt som allt så var ... by george ett bra val om man ska ta en snabb fikabreak under shoppandet och det är precis de personerna de vill åt. Inte de 4 timmar sittande fikafolket som totalt våldgästar, alltså personerna som jag.

// alex


RSS 2.0