Bagarstugan

Norrköping är en stad med ett väldigt stort urval utav caféer, detta lada vi märket till under torsdagen då det var dags att ännu en gång bestämma vart vi skulle tillbringa några av torsdagens timmar.

Efter många olika förslag så kom förslaget Bagarstugan upp, det ligger i området Knäppingsborg i centrala Norrköping. Hela området är ett nybyggt område med en väldigt avslappnad atmosfär med många små söta affärer, och som tur var så var Bagarstugan var inte ett undantag. De lilla mysiga cafét med tre våningar passade oss perfekt i smak, en besvikelse var dock att redan vid klockan halv fem så hade de inte längre kvar allt som stod på menyn - ett stort minus! Vi frågade vilka specialiterna för Bagarstugan var och det var Bullar och varm chocklad.

















Detta beställde vi:

Elin: En varm chocklad dryck, 30.- &  scones med mjukost samt sylt, 33.-

Sara: En varm chockladdryck, 30:- & scones med mjukost samt sylt, 33.-

Aida: En Latte, 27:- & en stor bulle, 17 :-

Tiffany: En Latte, 27:- & scones med mjukost samt sylt, 33.-



Allting smakade väldigt gott och vi var alla mätta och belåtna när det var dags att se hur det fungerade att samtala på detta söta café med väldigt bekväma stolar, och visst funkade det helt fantastiskt, som vanligt.

Bagarstugan är ett perfekt café om man känner att man inte vill vara där allt folk oftast hänger, om man vill samtala eller bara finna lugn och ro, och det var även någonting vi gjorde, dock synd att det stängde redan klockan 18.00.










Mätta och belåtna



Kommentarer
Postat av: Pernilla

Det verkar jätte mysigt, det stället får jag verkligen besöka! :)

2008-09-08 @ 21:58:15
URL: http://pernillagyllander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0